"Golf for all" - U TN KATORO U UMAGU SPORT CONCEPT JE OTVORIO GOLF RANGE CONCEPT VJEŽBALIŠTE I MINI GOLF CONCEPT IGRALIŠTE

Sport Concept je u suradnji sa Istraturistom otvorio novo golf vježbalište GOLF RANGE CONCEPT i igralište za mini golf  - MINI GOLF CONCEPT u turističkom naselju Katoro u Umagu. "GOLF RANGE CONCEPT" je najnovija ideja izgradnje golf vježbališta na površini veličine jednog teniskog terena, te je kao takva, autorski zaštićena.

GRC  obuhvaća sve elemente profesionalnog golf igrališta  na kojem se mogu vježbati svi udarci s pravih golf terena i pogodan je kako za profesionalne golfere, tako i za početnike. Uz simboličnu cijenu od 75 kn za sat igranja (ili 40 kn za ½ sata), sada i oni koji nikada nisu imali golf palicu u rukama mogu probati sve udarce uz podršku golf animatora i s profesionalom opremom (torbe, palice, loptice..) koja je uključena u cijenu.

Odmah uz GRC vježbalište SPORT CONCEPT je osmislio novo mini golf igralište koje će u hladu borova sa 12 raznovrsnih polja pružiti kvalitetnu zabavu za cijelu obitelj.  GRC Umag biti će otvoren veći dio godine.

Pretraga sadržaja

sport concept white

SPORT CONCEPT d.o.o
5. Ravnice 10, 10000, Zagreb, Hrvatska
OIB: 64932008996


email: sportconcept@sportconcept.hr
T: + 385 1 2958450; F: + 385 1 2910394


© 2019. SPORT CONCEPT d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada: LAV studio